Мухамед Зекири: Кршењето на прозорците на Штабот на СДСМ во Арачиново не е ништо друго освен кукавички чин на политичките противници

0
641

Кршењето на прозорците на Штабот на СДСМ во Арачиново не е ништо друго освен кукавички чин на политичките противници на кој јасно им е дека ќе доживеат катастрофалем пораз на 11 декември. Ние заедно со нашето членство и подржувачи во Арачиново нема да подлегнеме на ваквите ниски провокации. Им ставаме до знаење на нашите политички противници дека тие не можат да кршат наши Штабови колку што ние можеме да бидеме трпеливи. На најдобар можен начин ќе им одговориме на 11 декември со нашето најсилно оружје ГЛАСОТ!!!

Thyerja e xhamave te Shtabit te LSDM-se ne Haraçine nuk eshte asgje theter perveçse nje akt çyçar i kundershtareve politik te cilet e kane te qarte se do te pesojne humbje te thelle ne zgjedhjet e 11 dhjetorit. Ne bashke me antaret dhe perkrahesit tane ne Haraçine nuk do te bijm pre e provokimeve te ketilla te ulta vetem. I bejm me dije kundershtareve tane politik se nuk mund ata te thejn shtabe tona sa ne mund te jemi te durueshem. Ne menyren me te mire do T’ju pergjigjemi me 11 dhjetor me armen tone me te fuqishme VOTEN!!!

Фејсбук статус на Мухамед Зекири