Мухамед Зекири: Кандидатите на ДУИ се деца-послушници за една употреба

0
1165

-Ноови деца-послушници за една употреба – ги нарече новинарот Мухамед Зекири 12-те кандидати  на ДУИ за нови министри и заменици министри во владата.

-Ваквите евтини трикови нема да поминат кај албанците, и воопшто, во македонската јавност – додаде тој.