МУРТИНСКИ ЏИМИ ХЕНДРИКС, ЧОВЕКОТ Е ХАРИЗМА КОЈА ХОДА!

0
1613

Во недела одиме на голема победа! Победа за Стево низ целата земја, победа за Коста во Охрид, победа за европска, безбедна и развиена Република Северна Македонија!