Муки е ЦАР! Зекири, уредникот на Алсат-М го ,,дигна на КЛОЦИ” Васето од Алсат-М!

0
654

„Во Центар“, емисија на Васко Ефтов која што се емитуваше на Алсат М телевизија е укината, објави на својот Фејсбук профил главниот и одговорен уредник на телевизијата, Мухамед Заќири. Сега Васето најверојатно ќе го гледаме на Куртон вестите на Сител заедно со Лаки,Сарма и Љупчо Златев!

zekiri-700x400

„Колку за информација, емисијата „Во Центар“ со автор на кој од хигиенски причини не сакам да му го споменам името повеќе нема да се емитува на Алсат М. Емисијата и досега беше надворешен проект и не беше во продукција на Алсат М и никогаш не беше поддржана со уредувачката политика на ТВ Алсат“, пишува  Зекири.

Браво Муки ти си ЦАР човече!!!! Така се постапува со режимски слуги на Третиот Рајх!