МТВ СЕ НЕВИДЕНИ ШУПАЦИ : Во вестите пуштија интервју со синот на генерал Ангелов направено на плоштад, иако генералот организираше десетина штрајкови пред нивната зграда како критика за нивната партиска обоеност!

0
3094

Првата медиумска изјава на нашиот Марко. И тоа за МРТ 1. Очигледно режимската екипа не сретна друг храбар првоодделенец во Аеродром, па решија да го пуштат Марко во скратена верзија, а на нас ни ги “исекоа главите”!!! Не заборавиле дека тато Стојанче, генерал Ангелов во борба за вистината, со денови протестираше пред нивната ТВ куќа. За жал медиумскиот мрак трае… А можевме многу, граѓани македонски!!!

Јасминка Ангелова

stojanche