МРСНАТА БРАДЕСТА СВИЊА МИЛЕНКО ПО КОЈ ЗНАЕ КОЈ ПАТ ПОВИКА НА УБИСТВО НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ!

0
1468

Омиленото режимско куче на војната на ВМРО-ДПМНЕ повика по кој знае кој пат на линч и убиство на премиерот Зоран Заев.