(ФОТО ГАЛЕРИЈА) МОЌНИ ФОТКИ КОИ ГО ОБИКОЛИЈА СВЕТОТ: Три балкански лидери маршираа по улиците на Скопје во чест на депортираните Евреи од Македонија!

0
1126

Лидерите на Македонија, Бугарија и Босна и Херцеговина маршираа денеска заедно со лидерите на Еврејските заедници во чест на депортираните 7500 Евреи од Скопје и Битола.