МОЈАТА ЧУДЕСНА ЗЕМЈА – САМО ВО МАКЕДОНИЈА може да има банда моторџии кои возат мотори Харли Дејвидсон – симболот на слободарска и револуционерна Америка и да навиваат за Рускиот диктатор Путин

0
474

nokjni volci infomaks