МОЧКОВЦИ И ИЗРОДИ ОД ДПМНЕ

0
1011

10 години изигрувавте чесни сестри а крадевте без усул.
Ги узурпиравте медиумите за да го убедувате народот во вашата наводна чесност.
Полицијата ја претворивте во заштитник на вашиот криминал, а врвот на обвинителството ви стана ортак во уништувањето на државата.
Иселивте 500 000 граѓани, а исштанцавте 120 000 лични карти.
Судовите и судиите ги претворивте во ваши слуги и амали.
Мислевте дека со ваков монструозен систем ќе владеете уште сто години…
Ама ви се случија БОМБИ. Ви се случи 17 мај, ви се случи кампот на слободата па се случи ПРЖИНО.
МВР го немате за да апсите чесни а да штитите криминалци,
Ќе немате и фалсификувани лични карти,
но сега го има СЈО.
СЈО РАБОТИ ИСКЛУЧИВО ПО ЗАКОН, А ВИЕ ОД ЗАКОНОТ СЕ ПЛАШИТЕ НАЈМНОГУ, ЗНАМ… ве знам бе вошкари, сите ве знам од многу одамна, и знам дека се плашите од СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ.
Џабе плукате по Катица Јанева и СЈО, џабе правите спинови, џабе дискредитирате…
Нема да ве спасат ниту плукањето по СЈО, ниту пак нарачаните аргатилуци и одработки од вашите слуги од Уставен Суд.
КРИВИЧНИТЕ ПОСТАПКИ ЌЕ БИДАТ ЈАВНИ И ТРАНСПАРЕНТНИ И СИТЕ ДОКАЗИ ЗА ВАШИТЕ ЗЛОДЕЛА ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ ЗА ВРЕМЕ НА СУДСКИТЕ ПОСТАПКИ.
ПАЃАТЕ ОД ВЛАСТ, ВИ НЕМА СПАС, А ВАШИТЕ ДЕЦА ЌЕ СЕ ПЛАШАТ И СРАМАТ ДА ПРИЗНААТ ДЕКА СТЕ ИМ РОДИТЕЛИ БЕ ГАДОВИ ЕДНИ!
Колку повеќе претате толку повеќе се давите,
ЗАТОА ПРЕСТАНЕТЕ СО СПИНОВИТЕ И ИНТРИГИТЕ, ВИЕ СТЕ УДАВЕНИ НО НЕ ГИ ДАВЕТЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЈСТВА БЕ ДЕГЕНЕРИЦИ!

vane