Море Зврле, не Амди туку див зајак да ти го опне!

0
1271

Секој ден си и ви поставувам по некое *глупаво* прашање.Па и денеска да не останам покусо , еве ќе го поставам до ТАЈНИОТ ОБВИНИТЕЛ таканаречен ЗВРЛЕ.

Marin-blackwhite-kolumni
А бе Зврле, а бе машко (ако си) ШУ ПРАЈМЕ сега со тепачиве на Саше Политико,а? ШУ ПРАЈМЕ? Та нели решивте да станете ефикасни и на тој начин на Курвата Европа да и покажете дека сте вие сериозно ТАЈНО ОБВИНИТЕЛСТВО. Уште не сте ги фатиле? Не заебавај Зврле, немој живти мајка. Е како бе?! Како успеавте да ги испофатите дечкине од 05.05 и да ги пикнете во вашиот омилен затвор таканаречен Притвор. И како бе Зврле нив експресно а овие јок?! Или да не се овие истите провокатори од 5-ти мај? Да не се истите тие, вашите извршители, а Зврле?


Аха, сакаш да ми кажеш дека ти немаш поим бидејки си дал оставка која како и тебе никој не ја есапи за сериозно. А бе Зврлееееее, стануј од скутот на Кока Кола………. знам де само тој ти остана бидејки Бате Сашо, односно неговиот скут е нефункционален и почни да си ја работиш работата. Те чекаат пет пријави и тоа кривични против оФчарот. Што не си видел?! Да бе, не си видел, а кривичните за Заев напамет ги знаеш!


А море Зврле, Зврле……….. а бе не Амди, да ти го опне див зајак.

Фејсбук статус на актерот Марин Бабиќ