МОНТИ ПАЈТОН МОМЕНТ НА РАДИО ЛИДЕР: КОПУЦИТЕ ЗЛАТЕВ, БОЦЕВСКИ И ДАСКАЛОВСКИ 10 МИНУТИ НАБРОЈУВАА ШТО НАПРАВИЛ СДСМ ЗА ДРЖАВАТА, КАКО СЛАВНАТА СЦЕНА ОД ЖИТИЕТО НА БРАЈАН ЗА РИМЈАНИТЕ

0
820

Копуците и водители на ,,Радио Лидер” каде главен и одговорен е Љупче Златев во тандем со Ивица Боцевски кој никаде не го собра во политика па станува трабант на ВМРО-ДПМНЕ преку радиото на Златев во емисија ја поканија вмровската копијата на Владе Милчин, Жидас Даскаловски кои цели десет минути набројуваа што направил СДСМ за државата.

Ова е копија сценарио исто како оној филм на Монти Пајтон ,,Брајановото житие” во сцената за римјаните.