МОНТИ ПАЈТОН, К-15, ФЧЕРАШНИ, ТОП ЛИСТА НАДРЕАЛИСТА, ЗЕВЗЕКМАНИЈА, СИТЕ ЗАЕДНО НЕ МОЖЕА ОВА ДА ГО СМИСЛАТ, ЗЛАТЕВ ИМ ДРЖИ ПРЕДАВАЊЕ НА УНГАРСКИ ФАШИСТИ, ОВА Е ЛУДИЛО!

0
1476

Љупче Златев држи предавање на унгарски фашисти