МОНСТРУОЗНО : РЕЖИМСКОТО ЛАЈНО СО МОЗОК НА МУВА И ДОПИСНИК НА ,,МИА” БОБАН НОНКОВИЌ СО СКАНДАЛОЗЕН КОМЕНТАР, БАРА ВИСТИНСКИ КУРШУМИ ЗА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА!

0
1009

Дописникот на МИА од Брисел, Бобан Нонковиќ со скандалозен коментар на фејсбук.

13254413_1111449208908086_4189380797170024537_n-670x82

Под статусот на актерката и директорка на театарот Комедија, Јелена Жугиќ кој гласи„ Штотуку ми јавија дека имам и Шарена ревоуција пред театар Комедија, истураат боја и го извикуваат моето име“ тој искоментира: „Е па кога бараш гумени куршуми! Шо убо си има нормални куршуми!

jelena-status