МОНСТРУОЗНО – ВМРОВЦИТЕ ГО ДОПРЕА ДНОТО: ИЗМИСЛИЈА УМРЕНИ ДЕЦА ВО КАВАДАРЦИ СО ЦЕЛ ДА ЈА ВОЗНЕМИРАТ ЈАВНОСТА

0
1006

Морбидна ЛАЖА ВЕСТ е проширена на фејсбук за наводно починати две девојки од Кавадарци. Според првичните информации хакиран е профилот на мајката на девојчињата. Поднесена е пријава до МВР…