МОНСТРУМ : ВАНКОВСКА СО ОДВРАТНИ НАВРЕДИ КОН ПОГИНАТИТЕ ОД НЕМИЛИОТ НАСТАН ,,КАРПАЛАК”!!! ТОА БИЛО ИРОНИЈА?!?!

0
5291

Ванковска на својот фејсбук профил напишала одвратен пост по повод погинатите од ,,Карпалак”. Колку треба да е човек бесчувствителен за да го напише ова?! Каков монструм, каков гној од човек треба да бидеш за да напишеш ваков пост?! Ејјјј кое е ова лудило од универзитетски професор бе?!?!