МОНСТРУМИ: НАШИНЦИ ОД АВСТРАЛИЈА, ПРИВРЗАНИЦИ НА ВМРО ДПМНЕ СЕ ИСМЕЈУВААТ СО РАСЦЕПЕНАТА ГЛАВА НА РАДМИЛА ШЕЌЕРИНСКА!

0
1785

Копилето се вика Александар Илијоски и е од Сиднеј каде замислете има завршено и факултет?!?!