МОМИРОСКИ : КРИТИКА ПРОТИВ ЗАЕВ И ФИЛИПЧЕ ЗА ОКУПИРАЊЕ НА СДСМ

0
482

Тие што мислат дека изборот против една личност е против партијата, е тие се најголемите противници на успехот! Заев беше и помина.

Венко е само продолжена рака на минатото!

На СДСМ му треба идеологија!

Заев и неговите најблиски соработници потврдија дека немаат никаква идеолошка идентификација со социјалдемократијата.

Процесот треба да се одвива врз основа на идеолошките принципи.

СДСМ има што да понуди во левиот блок!

Македонија е сеуште социјално девастирана држава!

Здравството и образованието се под секое хумано ниво!

Државните институции партизирани и гломазни, без минимум професионализам!

Даночниот систем е за тотален рефреш!

Инфраструктурата е налик на државите од “7иот” свет!

Правораздавањето е сведено на трговска гранка!

И .т.н.

Време е за идеологија, а не за демагогија!

Фејсбук статус на Петар Момироски дипломиран дипломат.