МОМИРОСКИ : ЗАЛИЖАНИ МОМЧИЊА И ПЕТЛИЊА ЏИНОРОВЧИЊА ОД СДСМ ПРИЛЕП ВИЕ СТЕ ,,БЕДНИ МИЛИ ДУШИ” СО НАЈСРАМЕН РЕЗУЛТАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ СО ОСВОЕНИ 8455 ГЛАСОВИ

0
172
  • 8455 гласови освоени од СДСМ на последните парламентарни избори не да е понижувачка и срам за самите залижани млади момчиња кои како петлина џиноровчиња не само што кукурикаа не барем се среде село,не само што прцаа коковчиња и правеа џева во кокошарникот сега неофицијално бараат виновник оти не е постигнат подобар резултат.

    Кој подобар резултат ,,бедни,, мили души.Вие не можевте да го постигнете оној најслабиот од 9.500 гласа,сега барале виновник. Притоа никој не си го става прстот на умот во 2024 годни со каков интелектуален и полтички капацитет располага. И,пазете сега еден од најголемите виновници за овој резултат ти биле луѓето од партиската аналитика.

    Па морало пред избори да се сменуваат оти некоја параноја открила дека некои од овие од аналитика работел и ,,издавал,,податоци за друга партија.За една од поново формираниве. Па да биде набрзина нова со позадинскиот ,,бос на босовите,,ама ете немало време да се средат работите,и затоа бил ваков резултатот.

Извадок од колумната ,,Во Прилеп нема проблем, а се е проблем” на Зоран Момироски.