МОЛК на Сител за втората бомба, пак ќе им треба три дена да се консултираат за Грујо за што да се лаже, како да се спинува и за оваа МЕГА БОМБА!

0
1608

sitelmolkvtora bomba

МОЛК на Сител во вестите во 16 часот за втората бомба на Заев. Веројатно пак ќе се молчи три дена за да во тоа време се консултираат и организираат како сите да лажат заедно на ист начин. Втората бомба одекна молскавично во Македонија, директно преносот го гледаа 10 000 Македонци, а денеска над 100 000 ќе се информираат од порталите и од Телма и 24 Вести!

СДСМ има подговотвено вкупно 25 бомби, си додека дојде време за последната, владата ќе биде разбегана по целата земјина топка!