МНОГУ ЧУДНА РАБОТА, МИЛИОНЕРОТ САМСОНЕНКО ОДЕДНАШ СНЕМА ПАРИ КОГА ДПМНЕ ПАДНА ОД ВЛАСТ: ВАРДАР СЕ РАСПАЃА, ФУДБАЛЕРИТЕ ПОЧНАЛЕ ШТРАЈК, НЕ ЗЕМАЛЕ 7 ПЛАТИ, ДОЛГОТ НА КЛУБОТ СЕ ИСКАЧИЛ НА 2 МИЛИОНА ЕВРА!!!

0
3568
Добивме писмо од фудбалски работник кој добро ги знае работите во македонскиот фудбал преку свои извори во македонските клубови.
Еве што ни пишува нашиот извор:
Писмото и целата објава може да ги прочитате ОВДЕ