МНОГУ НЕСЕРИОЗЕН ПОТЕГ НА ЛИДЕРОТ НА БЕСА : Лидерот на ,,БЕСА”, Касами го уценува премиерот Заев за влез на земјата во НАТО!

0
811

Bеса се закани – Заев ако нема слух за нашите барања, а до сега немаше, да си размислува да си најде уште гласови за уставните измени, пренесе ТВ24.

Одлуката дали нивните пратеници ќе ги поддржат уставните измени ќе ја донесе централното претседателство на Беса. За изјавата на Ахмети пак дека во политичкиот блок на Алабанците има место само за две партии, Касами вели дека Ахмети има право – бидејќи ДУИ тука не е во комбинација.