МЛАДИОТ СТРУМИЧКИ ПРАТЕНИК КОСТА КОСТАДИНОВ ВО ОВОЈ МАНДАТ ПОТРОШИЛ 0 (НУЛА) ДЕНАРИ ОД ПАРИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ

0
1199
Мојата цел како човек кој влегол во политиката, била и ќе остане да го направам секој оној кој ме гласал, член на СДСМ, на ВМРО-ДПМНЕ, сите независни гласачи горди на одлуката да излезат и да го гласаат Коста Костадинов и СДСМ.

Дури и во моменти кога се изгледа невозможно, мораме како одговорни политичари да ги носиме одлуките исклучиво заради тој момент, за добро на државата и за подигање на дигнитетот и смислата на професијата политичар.
Благодарам струмичани за огромната поддршка.

Нема да ве разочарам, ниту сега, ниту во иднина.
Фејсбук статус на Коста Костадинов.