МЛАДИОТ САШКО МИТОВСКИ СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ ТУКА ЗА ЛУЃЕТО НА КРИВА ПАЛАНКА И ОКОЛИНАТА, ГРАД, СЕЛО НЕ Е ВАЖНО, ЧОВЕКОТ ГО ИМА СЕКАДЕ И ЌЕ ГО ИМА

0
649
Помош и поддршка за сите граѓани, секој граѓанин е важен!
Денес во село Мождивњак го посетив сопственикот на опожарениот имот на кого пламените јазици му направиле голема штета.

Тука сум и тука ќе бидам, со и за граѓаните, секогаш.
Најдоброто за нашата општина, најдоброто за секој жител на општината.
Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Општина Крива Паланка, Сашко Митовски.