МЛАДИОТ САШКО МИТОВСКИ ДЕНЕС СЕ СРЕТНА НА ЗАЕДНИЧКА МАСА СО БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА НА КРИВА ПАЛАНКА И ИМ ПРЕНЕСЕ ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАЛОЖИ ЗА ПОДДРШКА ОД ОПШТИНАТА ДО СИТЕ ЕКОНОМСКИ СУБЈЕКТИ КОИ ПРИДОНЕСУВААТ РАЗВОЈ

0
456

На заедничка маса со бизнис заедницата, со јасна порака за поддршка на сите економски субјекти што придонесуваат за развојот на општината.

За економски развој, за просперитет и нови инвестиции.

Доаѓа #најдоброто за нашата општина!

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Општина Крива Паланка, Сашко Митовски.