МЛАДИОТ САШКО МИТОВСКИ ВО НАСЕЛБА ЕДИНСТВО ПРЕЧЕКАН СО ЗУРЛИ И ТАПАНИ, КРИВА ПАЛАНКА СЕ РАДУВА НА ИДНИОТ ТАТКО НА ГРАДОТ

0
1005

На отварањето на промотивен штаб во населба Единство уште еднаш е потврдена големата победа на сите граѓани!

Со моите сограѓани и другари од населба Единство, со кои заедно поминавме многу, сплотени сме во идејата за историска победа на 17 Октомври!

Тие знаат дека зборот е збор, сите заедно, со заеднички сили и напори ќе го направиме нашиот град модерно и европско место за живеење, #ЗаСите!

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Крива Паланка,  Сашко Митовски.