МЛАДИОТ САШКО МИТОВСКИ ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗАЕДНО СО СВОЈОТ СИН И НЕКОЛКУ МЛАДИ КРИВОПАЛАНЧАНИ НА СПОРТСКО ДЕФИЛЕ СО ВЕЛОСИПЕДИ ВО РАМКИ НА ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ

0
208
Заедно со Angela Peshovska, Елеонора Пешовска, Damjan Jovanovski , Teodor Mladenovski и мојот син Ignat Mitovski се приклучивме на Денот без автомобили во Крива Паланка во рамки на Европската недела на мобилност
Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, Сашко Митовски.