МЛАДИОТ И НЕУМОРЕН ФАЈТЕР КОСТА КОСТАДИНОВ Е НАЈДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА СТРУМИЦА: ИЗГРАДБА НА БУЛЕВАРСКА ДЕЛНИЦА ВО ПРАВЕЦ НА БУЛЕВАРОТ “КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” КАЈ ЖИТО СТРУМИЦА КОН БЕНЗИСКАТА ПУМПА “МАКПЕТРОЛ” И КОН КУКЛИШ

0
480

Како вистински Струмичанец, знам како. И тоа го покажав во пракса, на дело!
Во соработка со моите Колеги и со надлежните Институции за рекорден временски рок успеавме да го решиме метежот на крстосниците на булеварите “Климент Охридски“ и “Гоце Делчев“, тука во срцето на Струмица.

Со брза и беспрекорно успешна реализација, тогаш никна кружниот тек кој и денеска функционира и ги редуцира сообраќајните гужви во овој дел на градот.
Но, тука нема да застанам!
Во мојата програма за работа е предвидена изведба на булеварска делница, во правец на булеварот “Климент Охридски“ кај Жито Струмица, кон бензинската пумпа на “Макпетрол“ и кон Куклиш.

Да, затоа што и тогаш, за само 10 месеци знаев како! Со срце, за Струмица!❤️

#ОдСрцеЗаСтрумица #НајдобротоЗаНашатаОпштина

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Струмица, Коста Костадинов.