МЛАДИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА КРИВА ПАЛАНКА, САШКО МИТОВСКИ ГИ ВРАЧИ ПРВИТЕ РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ДИВОГРАДБИ ВО НЕГОВИОТ МАНДАТ

0
761

Врачени првите решенија за легализација на дивоградби во мојот мандат.

Во ноември затекнав 1600 нерешени предмети, по што е направен динамичен план за ефикасно решавање на барањата.

Брзо и навремено изнаоѓање решенија за конкретните проблеми што ги засегаат граѓаните е наш приоритет, стил на работа што го практикуваме.

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Крива Паланка,  Сашко Митовски.