МЛАДЕН ЧАДИКОВСКИ ОДДРЖА ЛЕКЦИЈА ПО НОВИНАРСТВО: МУ ГО ИЗВАДИ ЏИГЕРОТ НА МИЦКО И НАПРАВИ ШИРДЕН ВО ЖИВО!

0
2507

Со тешки прашања, со повторување на тешките прашања кога Мицко ќе се обидеше да избега од одговор, го прекинуваше кога Мицко ќе се обидеше да го дрви, навистина жестоко интервју со политички лидер какво не сме виделе одамна.

Сашо Ордановски вака го искасапо Мицко на 1 ТВ пред неколку месеци.

Сега Заев нека се спрема за ваков масакар, затоа што Чадиковски најави серија на интервјуа со повеќе политички лидери.