МИЈАЛКОВ СО НОВА ФОТОГРАФИЈА ОД ЕЛИТНАТА ЕРГЕЛА НА ДПМНЕ, ПО СЕ ИЗГЛЕДА ВМРО-ДПМНЕ СЕ ВО ПРАВО, ЕКС МИНИСТРИТЕ НАВИСТИНА СЕ ФАТИЛЕ СО РАБОТА НА ТЕРЕН!

0
1383

mijalkov