МИЦКО НА КАНАЛ 77 : ОВАА ВЛАДА НА ЗАЕВ МИ ЈА ПОКАЧИ ПЛАТАТА НА МАШИНСКИ ЗА 1000 ДЕНАРИ, ПА ТОА ПАРИ ЛИ СЕ?!?!

0
829

– Платата на машински факултет од оваа влада ми е покачена од 40 000 на 41 000, па тоа пари ли се?!?!

– Платата на машински факултет од оваа влада ми е покачена од 40 000 на 41 000, па тоа пари ли се?!?!