МИЦКО – МИНХАУЗЕН: Излажа на ТВ Сонце за изјавата на Бочварски, наводно рекол дека немало никакви грешки на автопатот Кичево – Охрид, што не е точно!

0
541

– Шефот на комисијата за градежништво на СДСМ, изјави на тв дека немало никакви грешки на автопатот Кичево – Охрид, значи лажеа со години кога правеа драми и ПР кампања за тој автопат.

Мицко излажа на ТВ Сонце. Бочварски на ТВ 24 во дуел со преставник на ВМРО ДПМНЕ кажа дека не била погрешена трасата од аспект да се излезе на друг правец, туку погрешен е проектот без клучки и со погрешни процени за тунелите и косините на трасата кои го поскапеле проектот за 100 до 200 милиони евра и морало се да се проектира поново што одзело и пари и време.

Бочварски тоа го кажа на тв и сите што ја гледаа емисијата тоа го паметат, зошто Мицко има потреба толку да лаже без око да му трепне?!?!