МИЦКО ГО СМЕНИ ИМЕТО НА ПАРТИЈАТА: ВМРО АЛБАНСКА!

0
1533

Со други зборови, комедија за Мицко и гушкањето со албанци, каков лижач каков дудлач за власт е тоа неверојатно нешто.