МИЦКОСКИ: ЌЕ ЃИ ТУЖАМ ЛОПОВИТЕ И ДЕЗЕРТЕРИТЕ И ПРЕДАВНИЦИТЕ ВО СДСМ ЗА ТОА ШТО МЕ НАВРЕДУВААТ И КЛЕВЕТАТ!

0
666

– Од утре ќе поднесам тужба за клевета и навреда против СДСМ за билбордите низ Скопје и за тоа што не нарекуваат криминалец.

Мицковски на ТВ 24 најави тужба за клевета а неговата партија по цел ден ги нарекува челниците во СДСМ предавници, лопови, дезертери ама кога некој нив ќе им врати плачат како мали деца.