МИЦКОСКИ : ПРИЈАТЕЛСКА СРЕДБА СО ФИЛИП РИКЕР

0
157

Пријателска средба со Филип Рикер.

Разговаравме за актуелните состојби и искористување на економските потенцијали на Македонија. Економијата и стандардот на граѓаните се нашиот врвен приоритет. Богата Македонија, среќни граѓани.

Фејсбук статус на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.