МИЦКОСКИ ОД СТРУШКО КАЛИШТА : ДОБИЕНАТА ПОДДРШКА МОРА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ И ОДРАБОТИ, ДА СЕ ПОКАЖЕ ДОБЛЕСТ И ПРИМЕР НА ОДГОВОРНА ПОЛИТИКА И ВЛАСТ

0
83

„Добиената поддршка мора да се заслужи и одработи. Мора да се покаже задолжителна доблест и пример во владеењето и да се покаже одговорност. Работете беспоштедно од првиот ден, решавајте што е можно повеќе проблеми и бидете промената која може и мора да се види од првиот час.

Секој ќе добие шанса, секој од вас, но таа шанса е обврска која морате да ја исполните. Знајте дека ја имате мојата доверба, но и ќе ја имате мојата апсолутна жестокост без пардон доколку било кој од вас влезе во коруптивни или заткулисни игри“, заклучи Мицкоски и дополни дека мораме да се обединиме под исто знаме, по исто небо и да работиме за заедничката иднина. рече во својот говор претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.