МИЦКОСКИ : НЕ ОЧЕКУВА ГОДИНА НА ПРОМЕНИ И ГОЛЕМИ ПОМЕСТУВАЊА

0
276

– Им ги честитам овие празнични денови, новогодишние празници, и во мир и благосостојба да ги поминат, бидејќи во периодот којшто следи, не очекуваат пред се големи предизвици, за граѓаните и за државата, порача Мицкоски.Прашан каде се падна паричката за Бадник, Мицкоски, рече „кај татко ми, кај главата на фамилијата“.Мицкоски, упати и политичка порака, порачувајќи дека следува година на промени.

– Година на промени. Годината на промени ќе одбележи и големи поместувања, кои што ќе значат прогрес, благосостојба, успех, за сите оние кои што нормално тоа го посакуваат, а нема граѓанин што тоа не го посакува, изјави Мицкоски.