МИЦКОСКИ ДО СВОИТЕ ИДНИ ФУНКЦИОНЕРИ : БИДЕТЕ СВЕСНИ ДОКОЛКУ ПОТФРЛИТЕ ЌЕ БИДЕТЕ РАЗОЧАРУВАЊЕ НА НАРОДОТ И ЛУЃЕТО И ТИЕ ЌЕ ВЕ КАЗНАТ

0
184

„Бидете свесни дека секое ваше потфрлање ќе биде разочарување на народот и луѓето чии дланки ги стиснавме во нашата повеќегодишна битка за ставање на крај на ова владеење“, вели Мицкоски од струшко Калишта.