МИЦКОСКИ : ГРУЕВСКИ КОН МЕНЕ СО КЛЕТВИ, ЈА КОН НЕГО СО БЛАГОСЛОВИ

0
761
  • За многу работи кои се однесуваат на внатрешните односи со поранешниот претседател нема да говорам и ќе оставам историјата да суди. За многу работи ќе се послужам со онаа народната ,,ти кон мене со клетви, јас со благослови”.

Христијан Мицкоски среде партиски говор.