МИЦКОВСКИ СЕ ЖАЛИ НА КУРТОН АЛФА – ТЕШКО МИ ОДИ РУШЕЊЕТО НА ВЛАСТА ПОРАДИ НЕМАЊЕТО СЛОБОДА ВО МЕДИУМИТЕ?!?!?!

0
317

– Тешко ми оди рушењето на оваа власт поради немањето слобода во медиумите, иналу ќе му водев на СДСМ со двоцифрени бројки на анкетите! – Мицковски на куртон Алфа.

Речиси секој ден на владини пресови по 2-3 новинари бараат оставки од премиерот и пола министри и Мицко се жали дека немало слобода во медиумите?!?!

Дебатни емисии на сите телевизии каде гостуваат луѓе што ја прават партал власта, секој ден се отвораат некакви скандали и афери кои се релативно мали и небитни но се прави невидена паника во обид сите медиуми да си ја зголемат гледаноста читаноста и Мицко се жали немало демократија?!?!

Како бе може овој човек воопшто да се пожали тоа е нешто неверојатно?!?!