МИЦКОВСКИ ПАК ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА: ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ НЕМА ДА ГИ ПРАВИ ОВАА ВЛАДА?!?!

0
865

– Има големи шанси локалните избори да ги прави нова влада, не оваа влада. Зошто да не, треба да бидеме оптимисти!

Мицковски на куртон Алфа ептен се претера со оптимизмот па почна дури и да блада!