МИЦКОВСКИ МУ СЕ НАЛУТИ НА НАРОДОТ: КАДЕ СТЕ, ЗОШТО ВЕ НЕМА НА ПРОТЕСТИ?!

0
3359
  • ВМРО-ДПМНЕ го носи тој бајрак на слободата и е во првите линии, но штитот мора да сме сите ние, целиот народ. Ако не сме единствени и подготвени да се спротивставиме, тогаш Заев ќе продолжи да продава. Треба да се случи народ за Заев да престане да продава.