МИЦКОВСКИ КАЈ ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК СЕ ЗАКАНИ : Сите соработници на Заев и самиот Заев ќе завршат како Катица со качулката на глава!

0
1410

– Сакам да им упатам една порака на сите соработинци на Заев, нека ја имаат на ум фотката на Катица со качулката на глава, сите така ќе завршат!

Мицковски упати закана дека ако се врати на власт ќе апси се што мрда и ќе воведе прогон и диктатура!