МИЦКОВСКИ ДОБИЛ ЖЕСТОК ЌОТЕК НА ТУРНЕЈАТА ВО ЕУ И САД!

0
2000

Пред само еден месец, Мицковски тврдеше дека нема да се вратат во собрание, но откако се врати од турнејата низ ЕУ и САД, друга песна пее?!?!