МИТОВСКИ: НЕ СЕ ТОЧНИ ТЕЗИТЕ ДЕКА ИРИ ГИ МЕСТИ АНКЕТИТЕ И ГО КРЕВА ГРУЕВСКИ НА СМЕТКА НА МИЦКОВСКИ СО ЦЕЛ УСТАВНИ ИЗМЕНИ

0
630

Уредникот на ,,Имфомакс” на својот стрим на ЈутЈуб во дебата со Оливер Андонов, екс министер на МВР и човек од фракцијата на ВМРО-ДПМНЕ : ,, Не се точни тезите дека ИРИ ги мести анкетите и го крева Груевски на сметак на Мицкоски со цел уставни измени.