МИТКО ЈАНЧЕВ: ФИРМАТА ГРАДБА ПРОМЕТ ДЕНЕС ЗАПОЧНА СО АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛ.БЛАЖО АЛЕКСОВ ВО ДВА СЛОЈА ОД ПОВРШИНА 3.900 МЕТРИ КВАДРАТНИ

0
117

Оперативата на градежната фирма Градба Промет денес започна со асфалтирање на ул.Блажо Алексов. Асфалтирањето се врши во два слоја на површина од 3900 метри квадратни.

Претходно, согласно истиот проект беа поплочени и тротоарите на истата улица со површина од 2150 метри квадратни. Финансиската вредност на овој проект е 9 милиони денари.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци,  Митко Јанчев.