МИТКО ЈАНЧЕВ : СО ПОМОШ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ЈАВНИ ОПШТИНСКИ УСЛУГИ МСИП 2, ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ДОБИ ГРАНТ СРЕДСТВА ЗА УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТ

0
699

Се започна со реализација на Проект за подобрување на јавните општински услуги МСИП2 по кој Општина Кавадарци доби грант средства за успешно реализиран проект, финансиран преку проектната единица на Министерството за финансии, поддржан од Светска банка за “Реконструкција на водоводна линија за краци на ул. Илинденска, крак на ул. Маршал Тито и асфалтирање во с. Сопот.

Финанската конструкција е со вредност од 4.000.000 ден.
Работите ги изведува фирмата Градба Промет.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци,  Митко Јанчев.