МИТКО ЈАНЧЕВ : СЕ ГРАДИ ПОТПОРЕН SИД СО ПРИСТАПНИ СКАЛИ НА УЛ.БРУШАНСКА ВО ВРЕДНОСТ ОД 398 840 ДЕНАРИ

0
219

Изградба на потпорен ѕид со пристапни скали на ул.Брушанска. Изведувач на работите е РМК Градба, а проектот е со финансиска вредност од 398 840 денари.

Фејсбук статус на градоначалникот на град Кавадарци, Митко Јанчев.