МИТКО ЈАНЧЕВ: ПОСТАВЕНО КОМПЛЕТНО НОВО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА УЛ. ДИСАНСКА, ПРОДОЛЖУВАМЕ ВО НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ СО ПОСТАВУВАЊЕ СВЕТИЛКИ НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ НИЗ КАВАДАРЦИ

0
163

Aнгажираната оператива за интервенции на јавното улично осветлување работеше на поставување на комплетно ново улично осветлување на неколку краци на ул.Дисанска.

Во наредните денови ќе се продолжи со поставување на нови улични светилки, низ повеќе локации во Општина Кавадарци.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.