МИТКО ЈАНЧЕВ: ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ХОРИЗОНТАЛНАТА ПАТНА СИГНАЛИЗАЦИЈА НА УЛ.РЕСАВСКА

0
191

Се врши одбележување на хоризонталната патна сигнализација на ул.Ресавска. Со ова се заокружи реализацијата на овој проект за реконструкција на ул.Ресавска.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци,  Митко Јанчев.